04
нов

Naša koža i tretman u našim komorama

Ovaj tretman sa razlogom u svetu, a i skorije i kod nas, zovu Dah života. Namenjen je svima koji vode brigu o sebi i svom izgledu, ženama i muškarcima, a naročito pušačima i ljudima koji žive u velikim gradovima. Preporučije se osobama koji su pod stalnim stresom. Kiseonik je jedan od najbitnijih elemenata za ljudski život.

Kiseonik koji udišemo iz vazduha oko nas održava naše telo i pomaže koži da bude čista. Ali život u velikim gradovima, pušenje ili boravak u zadimljenim prostorijama, stres i starenje čine da nivo kiseonika u koži opada, što doprinosi nastanku bora, gubljenju tena, flekama… Ovaj tretman je napravljen i osmišljen kako bi se povećala količina kiseonika u vašoj koži, smanjile bore i vratio mladalački izgled.

NA KOJI NAČIN SE POSTIŽU EFEKTI?

Tretman kiseonikom već decenijama rade svuda u svetu, dok kod nas to nije rasprostranjeno i poznato. Mali broj ljudi to sebi može da priušti u komorama hiperbaričnih centara koji su pri zdravstvenim ustanovama. Dok je osnovni mehanizam ostao isti u komorama medicinskih centara i kod nas, gde na povišenom pritisku udišete kiseonik iz koncentratora kiseonika i time obogaćujete vašu kožu kiseonikom čime podstičete pojačano lučenje kolagena. Poznati vole ovaj tretman jer koža izgleda punije i sjajnije, što je važno pre izlaska na crveni tepih.

ŠTA ČINI TRETMAN KISEONIKOM TOLIKO KORISNIM?

  • Poboljšava proizvodnju kolagena – Unos kiseonika u kožu podstiče proizvodnju kolagena, što vraća volumen i čvrstinu na koži koja je izgubila elastičnost.
  • Pomaže detoksikaciju kože – svakodnevni toksini kao što su zagađenje vazduha i duvanski dim utiču na kožu. Tretman kiseonikom pomaže da se obrnu efekti zagađivača životne sredine i podmlađuje kožu željnu kiseonika.
  • Ubrzava nastanak novih ćelija – što ubrzava zarastanje ožiljaka, smanjuje akne i fleke.
  • Nema nuspojava – kao što su peckanje ili crvenilo. Posle tretmana možete odmah nastaviti sa normalnim aktivnostima ili se našminkati.